camping les tourterelles

Animaties

De camping bevind zich in het midden van een prachtig heuvellandschap.
Er is een uitgebreid netwerk aan mountainbike routes die u kunt opvragen bij het office de tourisme in Hautefort. Ook is op ± 10 km van de camping een bedrijf waar u mountainbikes kunt huren.

Op de Camping veel activiteiten

In juli en augustus worden er met ons animatieteam dagelijks sportactiviteiten en spelletjes georganiseerd voor jong en oud.

In de Omgeving van de camping

Wakeboard

Wakeboard.


Wakeboard

 

Visliefhebbers

Vissers kunnen hun hart ophalen bij het meer “l’étang du Coucou”. Vooral karpervissers komen in dit meer aan hun trekken. Uiteraard zijn er in de buurt ook allerlei andere vissen te vangen waaronder forel.


Visliefhebbers

 

Liefhebbers van de Middeleeuwen

Voor de liefhebbers van de Middeleeuwen is de Périgord de streek van de duizend en één kastelen! Het Kasteel van Hautefort en zijn Franse tuinen; het kasteel van Bourdeilles; kasteel Milandes Castelnaud laten u terugreizen in de tijd van de Middeleeuwen.


Middeleeuwen

 

Liefhebbers van de prehistorie

Voor de liefhebbers van de prehistorie zijn er in de Dordogne vele grotten en prehistorische sites. Bij een bezoek aan de grot van Tourtoirac zult u versteld staan van de schoonheid van de beelden, gevormd door de tijd met Stalagmieten en Stalactieten, uniek in zijn soort.

In Lascaux II vindt u schilderingen van meer dan 17.000 jaar oud. Erg indrukwekkend in zijn natuurlijke kleuren en gebruikmakend van de natuurlijke vormen van de rots zijn de geschilderde dieren.


Prehistorie

Geef een reactie

accés handicapé restauration crbst_piscine_20logoANCVCarte Bleu

Recente reacties

    No weather data found for [France, 24390 Tourtoirac, vertical]